Блог

Важни средства за пътища и обекти

put

Трафик пътна сигнализация Ви предоставя възможност да закупите качествени пътни знаци и табели изработени от екологично чист материал благодарение, на които ще се осигури по-добра пътна безопасност. Редом с това презентираме и нашите компетентни услуги по поставяне на светофари, изготвяне на хоризонтална маркировка и продажба на гумени ограничители за скоростта. Всички тези продукти, можете да видите в уебсайта ни и да поръчате при нужда.

 

Освен за пътищата ние мислим и за обектите и обществените места. Предлагаме да се снабдите с указателни табели, които информират останалите за надвиснала опасност или правило, което трябва да спазят. Допълнително Ви осигуряваме паркови съоръжения, като пейки, велосипедни стойки, пана и други подобни. Идеята е да откриете всичко, което ви интересува и то на добра цена.

 

В практиката си имаме не една или две поръчки за изработка на табели, знаци или светофарни секции. Работихме в унисон с Агенция пътна инфраструктура и други важни институции в страната. Загрижени сме за състоянието на пътищата, паркингите и гаражите и силно се надяваме, че ще  успеем да помогнем с висококачествените средства предложени на страниците ни.

 

Какво ново ще намерите при нас

 

Освен гореспоменатите артикули при нас ще откриете още: гумени ограничители, гумени бордюри, стълбове от гума, комплекти за временна организация на движението, предупредителна сигнализация за детска площадка и прочие важни пособия за българските пътища и обекти. Не се колебайте да разгледате продуктовата ни гама и да направите вашата онлайн заявка още днес. Без значение, дали ще слагаме нови знаци или ще правим хоризонтална маркировка, ние винаги сме на линия, за да помагаме, с каквото можем.

 

За нас безопасността на обществото е приоритет и именно поради тази причина се занимаваме с този вид дейност. Ще се радваме ако работим във ваша полза, защото искаме да получите най-добрата оферта за изграждане на инфраструктурни проекти, пътна сигнализация или лесна ориентация при посещение на строителни площадки, паркове или друг тип обекти.

 
 
2018 Всички права запазени! trs-bg.com