Блог

Важността на промишлените табели

znakindustriqВ случай, че са занимавате със строителство и извършвате дейност на дадени обекти, то със сигурност имате нужда от предупредителна сигнализация, която да защити вашите работници и случайно преминаващите граждани. Най-важните съоръжения за целта са: табели, знаци, стълбове, маркировка и други.

Забраняващите знаци например, оповестяват забрани за тютюнопушене, паркиране на дадени места, използване на питейна вода, преминаване на движещи се обекти и така нататък. Пълната гама може да видите на нашите страници, както и да направите съответната поръчка.

Следващият вид са предупредителните табели. Те известяват обществото за наличието на взривоопасни материали при даден обект, опасност от спъване, падане или преминаващ транспорт. Знаковата система продължава с още десетки табели грижещи се за безопасността на хората.

Сериозно внимание се отделя и на задължаващите знаци. Последните гласят, че на строителната площадка се носят защитни облекла (маски, противогази и други). Бавното преминаване на камиони и коли, е от съществена важност за вас. В допълнение слагаме табелите за изключване на дадени устройства и затваряне на кранове.

Може би най-важните промишлени табели се отнасят към аварийните изходи за конкретна зона. Редом с насочващите знаци се включват такива за ползване на аварийни телефони или кризисни центрове. Всичко това можете да намерите при нас.

От съществена важност  е, че фирма Трафик пътна сигнализация изготвя табелите по специален начин, за да бъдете сигурни в тяхната здравина и качество. Постигаме отлични резултати, защото разчитаме на собствена производствена база, от която ще останат доволни и най-претенциозните клиенти.

Обобщение на автора:

Употребените материали за изработка на табели и знакова система са признати в цяла Европа. Имаме на разположение съответните сертификати, с които да потвърдим произхода и статута на всеки наш продукт. Тук в блога ни, ще получите и допълнителна информация относно другите ни предложения от сорта на: маркировка, паркови съоръжения, пътна безопасност и тем подобни.  Накрая ви желаем успешна работа и всичко най-хубаво.

 
 
2018 Всички права запазени! trs-bg.com