Блог

Изработка на рекламни и указателни табели за пътища и обекти

tabelaНие изработваме качествени рекламни и указателни табели, които монтираме на пътища и различни видове обекти. Табелите носят информация за услуги, имена на общини и улици или имат чисто рекламна цел за презентация на вашия бизнес. Част от актуалните ни предложения може да срещнете на нашите страници.

 

Рекламните табели запознават пътуващите с намиращи се в близост заведения, болници, бензиностанции и газостанции. Над изображенията на обектите се слага фирмено лого, което да напомни за вашата дейност. Такива табели можете да срещнете на всеки път, като обикновено те представят петролни фирми, известни хотели и вериги ресторанти.

 

Другият популярен вид табели са  указателните. Те сочат местонахождението ви, влизане и излизане от даден град, имена на улици, булеварди и местности. Благодарение на този вид знаци водачите на моторни превозни средства и пешеходците винаги знаят къде се намират.

 

Тук е редно да кажем, че всички продукти са съобразени със държавните изисквания и БДС. Използваме здрави материали при закрепването, така че табелите да са устойчиви на всякакви атмосферни условия, издръжливи на удари, земетресения и други природни бедствия.

 

Рекламно – указателните табели могат да бъдат монтирани на пътища и магистрали, булеварди, гари и летища, както и навсякъде, където има нужда от тях. Екип на „Трафик пътна сигнализация“, ще посети посочения от вас обект, за да извърши монтажни дейности в кратък срок след подадената поръчка.

 

Напомняме, че фирмата поставя пътни знаци и съоръжения в цялата страна, тъй че ако имате нужда от такъв вид услуги сте добре дошли да ни използвате най-рационално. Към продуктовата гама добавяме хоризонтална и вертикална маркировка, гумени изделия, антипаркинг устройства и така нататък.

 

Голяма част от знаковата система на страната, е дело на ТПС ЕООД, като ние работим в унисон с държавната агенция по пътищата. Пълна информация за нас, ще намерите в уебсайта ни. Благодарим за проявения интерес.

 
 
2018 Всички права запазени! trs-bg.com