Блог

Какви гумени изделия може да откриете при нас?

tr03Какви гумени изделия може да откриете при нас?
 

 Контролирането на скоростта на автомобилите и останалите превозни средства чрез употребата на различни гумени изделия, които ограничават скоростта, е един от най-ефективните методи за подобряване на пътната безопасност. Ограничителите, които се виждат отдалече, са идеален начин за се предаде желаното послание до водачите на автомобили.

 

Ето и едни от продуктите, които нашата фирма предлага:

 

 Гумен ограничител на скоростта

 

Изкуствените ограничители, направени от гума, наречени още легнал полицай, притежават в горната си част ограничители на скоростта, а накрайниците им имат специални релефни издатини, които предотвратяват плъзгане. Долната част от своя страна ива форма, гарантираща отичането на водата. За по-голяма видимост при нощни условия, тези ограничители често имат и допълнителни ивици, оцветени с жълта еластична лента, която отразява светлината. Предназначението на легналите полицаи е да намали потенциалната опасност от произшествия по пътищата в определени зони, през които има по-голяма концентрация на хора.

 

Детски градини и училища, търгонски центрове, пешеходни пътеки, индустриални зони, жилищни комплекси, гаражи, вход и изход на паркинки, бензиностанци, дълги прави участъци от пътя и много други са идеалните места за тяхната употреба. При наличие на светлоотразителни елементи по легналите полицаи дава възможността да се забележат по-лесно при нощни условия  и при ограничена видимост.

 

Подобни ограничители на скоростта се монтират на пътища, при които ограничението на скоростта е максимално 50 км/ч. Могат да бъдат монтирани на улиците в жилищни зони, частни и обществени паркове. Освен това е необходимо да бъдат обозначени предварително.

 

Гумени бордюри

 

Гумените бордюри могат да се използват за натоварени платна, в които едиствено определени категории превозни средства имат възмжоността да преминават. Бордюрите, които са поставени по дължина на пътното платно са предназначени да заменят жълтата линия.

 

Гумен стопер

 

Гуменият стопер е чудесен за бетонни или асфалтови повърхности, като са проектиране специално, за да бъдат гъвкави и да се спряват с неравни пътни настилки. Всеки стопер е направет от солидна гума и включва светлоотразителни жълти ленти за видимост. Може да се използва за зони за паркиране във външи и вътрешни условия, като освен това са устойчиви на    екстремни температурни промени, UV светлина, масла, газове и влага. Гуменият стопер издържа на различни атмосферни условия, не се напуква или огъва.

 

за нас

 

 “Трафик пътна сигнализация” ЕООД е една от водещите в областта за пътна безопасност компании. Нашата основна дейност е проектиране, монтаж и производства на средства за вертикална и хоризонтална сигнализация. Сред тях са такива, които са предназначи за:

 

-        изготвяне и изпълнение на проекти за постоянна и временна организация на движението

 

-       Монтажът и производството на пътни знаци, рекламни и указателни табели, дори и скрепителни монтажни елементи и носещи системи

 

 

 

 
 
2018 Всички права запазени! trs-bg.com