Блог

Какво трябва да знаем за велоалеите?

028539591-bigДа караш велосипед в столицата е едно странно предизвикателство, чийто финал в повечето случаи не е много приятен и оптимистичен. 

Трафик Пътна Сигнализация предлага чрез дейността, оборудването и продуктите си, възможността за изграждането на функционални, красиви и модерни велоалеи. В София има създадени няколко такива, по-голямата част от които са направени от нас, и сме се погрижили за приятната разходка и адекватното придвижване на гражданите.
Ще Ви запознаем с велоалеите, в чието изграждане сме участвали. Те се намират на:
1. Бул. Ломско Шосе – 1,7 км.
2. Бул. Княгиня Мария Луиза- 1,75 км.
3. Надлез Надежда – 1,1 км.
4. Бул. България – 2.3 км.
5. Ж.к. Младост – 4,8 км.
Представляват двупосочни алеи на пътното платно, отделени с антипаркинг колчета, а настилките са от асфалт /може червен/ и армиран бетон. Ние сме се специализирали и в предлагането на различни по рода си съоръжения за паркове като пана, пейки и велосипедни стойки, което придава допълнително удобство  и комфорт на разхождащите се и на колоездачите.
Инфраструктурата на една съвременна столица е немислима без подходящи велоалеи, които осигуряват по-бързото и по-здравословно изминаване на разстояния. Освен тези си преимущества, те спомагат и за намаляването на така омразния ни трафик  и задръстванията, които не са вече само в т.н. пикови часове.

Безопасността на пътя е от голямо значение за колоездачите затова, ние от Трафик Пътна Сигнализация, Ви препоръчваме да спазвате нашите съвети за безаварийно каране. Ето и някои от тях:
Старайте се да спазвате пътните знаци и маркировки, шофирайте по посока на движението, не се движете между паркирали коли, гледайте пътя зад себе си, носете каска и подходящото облекло, не ползвайте слушалки, давайте сигнали с ръце, задължително използвайте светлини, когато се стъмни, и поддържайте колелото си в отлично състояние.
Така Ви обещаваме, че карайки по този начин на изградените от нас велоалеи, Вашето пътуване ще бъде лесно, приятно и бързо. Освен всичко, казано до момента, много е хубаво да караш велосипед в града, защото е по-евтино, няма задръствания, ще поддържате добра спортна визия, помага в борбата срещу напрежението и стреса и предотвратява появата на остеопороза, не отделяте време и нерви за паркиране, защото ние можем да осигурим разнообразни велосипедни стойки.
Според претенциите на всеки клиент, разновидността от стойки, които предлагаме е голяма. Външното оформление и цветът са индивидуални, вариантите са от 3-4 до 10 велосипеда и се правят от поцинковани профили. Гарантираме ви издържливост срещу проблеми като корозия и други атмосферни влияния.
Дали и София като Амстердам ще се превърне в „града на велосипедите”?
Убедени сме, че фирма Трафик Пътна Сигнализация е достатъчно професионално ангажирана и подготвена за това и ще отговорим и задоволим високите изисквания на своите клиенти.

 
 
2018 Всички права запазени! trs-bg.com