Блог

Компоненти за временна организация на движението

знак стоп

Временната организация на движението трябва да осигури безопасен, бърз и икономичен транспорт до всяка точка на даденото населено място. Канализирането на движещия се превоз се осъществява посредством т.нар. пътна сигнализация, която включва: знаци, табели, гумени помагала, бариери, стълбове, маркировка, светофари и други подобни.

 

С полагането на горе споменатите съоръжения се постига безопасност при шофиране в ремонтни участъци, а също така и лесен достъп до зони за паркиране. Знаците, маркировката и светлинните сигнали са компоненти от първостепенно значение, които е задължително да имаме предвид.

 

Говорим за временна организация на движението, когато имаме на лице създаване на масови мероприятия, зимна поддръжка, улични аварии и провеждане на паради или шествия разрешени от закона. При подобен сценарии се полагат сигнализационни системи известяващи обществото за провеждане на дадено събитие.

 

Обикновено стопаните на пътя възлагат проектирането и изпълнението на задачите, на фирми от сорта на „Трафик пътна сигнализация“ ЕООД, с цел да се постигне добър краен ефект. Ние от своя страна даваме необходимите гаранции и предоставяме качествени продукти, за да въведем спокойствие за града или провинцията.

 

Собствениците на крайпътни обекти за обслужване на движещите се разполага на територията на дадени обекти съответните указателни табели и знаци, с които помага на шофьорите и пешеходците. Ние от своя страна осигуряваме необходимите компоненти и приспособления от най-високо качество.

 

Цялостната организация на движението се извършва при строителство на нов път, а временната организация се прилага при реконструкция на вече съществуващи пътища. Планът се извършва при предварителен или окончателен проект, според конкретните нужди и изисквания.

 

Поемаме пълна отговорност пред нашите клиенти за продажбата или монтажа на пътната сигнализация. Успешно работим със сериозните институции в България и смятаме да продължим напред. На пазара сме от десетки години и доказахме, че на нас може да се разчита във всеки един момент. Отправете въпросите си относно представените оферти, като използвате адресите ни за контакт.

 
 
2018 Всички права запазени! trs-bg.com