Блог

Най-доброто от Ню Йорк Автошоу

Детройт е известен като автомобилния център на света. Името му се асоциира с автомобилната индустрия, но годишното автомобилно изложение в Ню Йорк е може би най-голямото шоу за коли в Съединените американски щати. Електрическата мощност на колите беше в светлината на прожекторите на автомобилното изложение в Париж през миналата година, но изглежда, че тази актуална тенденция все още не се е прехвърлила изцяло през Атлантическия океан, тъй като голяма част от новите автомобили, показани на изложението в Ню Йорк, са със старомодни двигатели, задвижвани от бензин. Ето някои от акцентите от шоуто в Голямата ябълка.

 

Dodge Demon

Dodge Demon

Без съмнение, най-важното от автомобилното изложение в Ню Йорк беше дългоочакваното ревю на Dodge Demon. Съществуват толкова много луди подробности за Демона – от екстремните инженерни части, необходими за предпазване на компресора от прегряване, до размера на задните гуми – но всяка добра мощна кола се задвижва от конски сили. Двигателят на Demon е преработена версия на презаредения HEMI V8 от Hellcat, с огромните 840 к.с., с които разполага, без да отчитаме разходите за гориво. Комбинирана с цялостен ремонт на шасито, тази изумителна мощност помага на най-запалените  шофьори да достигнат скорост от 48 километра в час за 1 секунда, 97 километра в час за 2.3 секунди и да изминава 400 метра за 9.65 секунди с 225 километра в час. Демонът е само с една седалка. Шофьорите могат да използват централния сензорен екран, за да следят показателите, а наборът от уникални бутони на таблото може да се използва за активиране на режим със състезателно гориво, специална предавателна спирачка и изграждане на стартовия тласък. Ще бъдат създадени само 3300 автомобила, а Dodge не издава цената.

 

Lincoln Navigator 

Lincoln Navigator

Линкълн е марката, която в момента се възражда, тъй като Ford се опитва да го възстанови като истински играч в луксозната игра. Новият Navigator следва стъпките на Continental в предлагането на уникалния за тази марка лукс и старомодния комфорт, избягвайки съсредоточаването върху спортната атмосфера. Вътре, този луксозен фокус най-добре се обобщава от седалките, които могат да се коригират по 30 различни начина. Ако не можете да се чувствате комфортно в 30-пътни регулируеми седалки, има нещо сериозно сбъркано при вас. Всички материали изглеждат висококачествени и има много малко препратки към Форд, които лежат в основата на конструкцията на модела. Екстериорът не е за срамежливи и пенсионирани хора, това е сигурно. Линкълн е свършил възхитителна работа за запазване на дизайна, който следва миналогодишната концепция, въпреки че бихме искали да видим, че вратите с форма на крило на чайка също правят скок в производство. Мощността ще дойде от twin-turbo V6, което направи 450 к.с., без да става дума за варианта V8 при старта.

 

Toyota FT-4X

Toyota FT-4X

Високи очаквания бяха възложени на Toyota FT-4X преди шоуто в Ню Йорк, след като един провокатор предположи, че може да бъде пряк заместител на FJ Cruiser. Вместо това имаме компактна концепция, насочена към съвременното градско поколение, което обича да използва всяка събота и неделя за туризъм, колоездене и разходки. С умния си размер, колата всъщност е по-малка от RAV4, което я прави подобно на джиповете Renegade и Nissan Juke. Това я превръща в една от най-използваните в Северна Америка и означава, че младите хора нямат никакъв проблем да я паркират точно пред любимото си кафене при този трафик и натоварени улици. Отвътре дизайнерите на Toyota създадоха това, което наричат “многофункционална кабина”. Наред с нагревател за напитки / охладител има спален чувал, закачен към централната конзола, както и различни вътрешни светлини, които могат да бъдат свалени и използвани като фенери. Няма гаранция, че няма да ги загубите, но мисълта за подобни екстри е хубава.

 

С навлизането на най-новите автомобилни тенденции, Международното автомобилно изложение в Ню Йорк през 2018 г. ще покаже невероятна колекция от авангардни дизайни и изключителни иновации. На повече от четири етажа изложбена площ световните производители на автомобили ще предложат най-новите автомобили и най-новите такива с футуристичен дизайн. Близо 1000 автомобила и камиона ще бъдат изложени на първото и най-посещаваното автомобилно изложение в Северна Америка, датиращо от 1900 година.

 

 

 

 
 
2018 Всички права запазени! trs-bg.com