Блог

Предупредителна сигнализализация за училища и детски площадки

01

Здравейте отново!

 

Ние от „Трафик пътна сигнализация“ искаме да обърнем специално внимание на безопасността на нашите деца. Те са нашето бъдеще и опазването им трябва да бъде цел №1 пред нас.

 

За да можем да осигурим тази безопасност ние от „Трафик пътна сигнализация“ сме се специализирали и в изработката на сигнализация за училища и детско площадки. Характерно за зони от този тип, където се намират децата ни, обикновено се използва фолио със значително по-висок светлоотразителен клас. Цветовете също трябва да бъдат по-забележими и ангажиращи вниманието на всички участници в движанието. Такива цветове са характерният жълто-зелен и червен. Оформлението на самите знаците откъм форма, както и за цялостния им вид е според личното желание на клиента.

 

05

Около много училища в страната може да се видят подобни знаци, които са поставени на видни места. Това цели привличане на вниманието на шофьорите и съответна безопасност за децата ни:

 

Това, което се цели с поставянето на тези знаци е да се подчертаят зоните около училища, детски градини и площадки, където играят деца. Това значително ще намали риска от катастрофи и произшествия, тъй като тези знаци ще направят съответните места по-видими за шофьорите. По този начин се избягват инциденти и се напомня на водачите да намаляват скоростта и да управляват с готовност за спиране.

 

04

 

03

 

02

 
 
2021 Всички права запазени! trs-bg.com