Блог

Приложение на бои за хоризонтална пътна маркировка

markirovkaАко се вгледаме в наличието на хоризонтална пътна маркировка по българските шосета, ще забележим, че има доста участъци, където не можем да я забележим. Това се дължи на слабите бои, които се използват от някои фирми. Разбира се, този проблем може да бъде решен стига да се възползвате от качествените услуги на пазара.

 Ние от Трафик пътна сигнализация използваме само висококачествени бои за полагане на пътна маркировка, така че няма никаква заплаха за водачите. Нашите предложения са подходящи за пътища и магистрали, където е и най-натовареният трафик в страната. Съобразяваме се с изискванията на Изпълнителната агенция “Пътна инфраструктура” и полагаме усиля да работим добре.

 Издръжливостта в големия град зависи основно от броя на преминаващите леки коли и замърсяването с прах, пясък, кал и така нататък. Взимайки предвид всичко това, ТПС ЕООД се стреми да предложи отлични условия на потребителите, гарантирайки стойностно маркиране на пешеходни пътеки, пътни линии и други.

 Разполагаме с отлични бои от именити български фирми, с които действаме, там където има нужда от нас. Добавяме и сертификат за качество към офертите ни, така че да бъдете сигурни в нашето полезно влияние. Редом с хоризонталната пътна маркировка сме подготвили предложения за изработка на знаци, табели и всякакви други пособия за постоянна и временна организация на движението.

 Издръжливата боя за маркировки е доста важен елемент, както става ясно от настоящата статия. Ето защо ние сме се погрижили да я притежаваме и прилагаме в цяла България. Можете да видите някои примери тук или да се свържете с нас чрез публикуваните контакти на страницата ни.

 Това бе всичко най-интересно за хоризонталната маркировка от нас. Очакваме вашите заявки на познатите адреси за цялата страна и обещаваме да ви отговорим в най-кратък срок. ТПС ЕООД дава всички необходими гаранции за частни или държавни клиенти, тъй че не се безпокойте за подробностите.

 

 
 
2018 Всички права запазени! trs-bg.com