Блог

Продукти и дейност

Нашата дейност

 

Здравейте! Днес ще Ви запознаем подробно с продуктовата гама, която предлагаме, както и с клиентите, които ни се доверяват с техните поръчки. Всичко това е с цел да сте запознати с нашия професионализъм и да имате представа какво може да очаквате от нас!

 

 

Продуктова гама

 

Основно преимущество на ТПС е поддържането на постоянна складова наличност от над 5000 пътни знака и други средства за постоянна и временна организация на движението, включващи:

 

- Постоянни светофарни секции и подвижни светофарни уредби за регулиране при временно строителство;

 

- Комплекти за сигнализиране на строително-ремонтни работи вкл. и тип „Бягаща светлина“;

 

- Сигнални лампи и сигнални ленти;

 

- Разделителни елементи тип „Ню Джърси“ и гумени бордюри при временно строителство;

 

- Предпазни парапети и стълбчета;

 

- Конуси, антипаркинг устройства, гумени ограничители на скоростта, светлоотразители, стоп-палки,

 

сферични огледала, светлоотразителни кабари (за временно и постоянно сигализиране) и др.;

 

- Знаци за безопасност на труда и противопожарна охрана;

 

- Предпазни табели за електрически уредби;

 

- Табели за превозни средства;

 

- Указателни табели и стрелки за туристически обекти;

 

 

Клиенти

 

Основни клиенти на Дружеството са Агенция „Пътна инфраструктура“, Областните пътни управления, Областни и Общински администрации, водещи пътно-строителни фирми, петролни компании, бизнес-центрове, вериги търговски обекти и др., както и фирми изграждащи или поддържащи градската инфраструктура. Потвърждение за професионализма и качеството на нашата работа са спечелени търгове за обществена поръчка, провеждани от Агенция „Пътна инфраструктура“ за вертикална сигнализация по поддръжка на републиканската пътна мрежа за периода от 2004-2010 г. „Трафик пътна сигнализация“ обслужва комплексно решаването на транспортните схеми на градовете Пловдив, Казанлък, Стара Загора, Асеновград, Плевен, Пазарджик, Благоевград, Банско, Разлог както и на по-малките населени места. Фирмата изпълнява обекти и на други възложители, между които са бензиностанции – ОМV, Шел, Лукойл, Екопетролеум, Петрол, Ром Петрол, вериги магазини – МЕТРО, БИЛЛА, Мосю Бриколаж, МАLL, Кауфланд, HIT, Практикер, Аерогара София, Бизнес Парк – София, Стоков базар „Илиянци“ и др. Една нова и успешна реализация на Дружеството е сигнализацията на подземните паркинги и гаражи на МОЛ Сердика София, Бизнес сграда на ул. „Позитано“ – София, изпълнението на „Синя зона“ в София, Благоевград, Казанлък, Враца и Плевен.

 

„Трафик пътна сигнализация“ осъществява търговска дейност с партньори от Русия, Молдова, Холандия, Судан, Македония, Турция.

 

Факт е, че освен български фирми, общини, административни и управленски органи от услугите на Дружеството се интересуват и се възползват различни чуждестранни фирми и организации, работещи както на територията на България, така и на техния местен пазар.

 

Като референтни обекти от последните 2 години можем да посочим Дунав мост 2 „Видин – Калафат“, Бул. „Брюксел“ към Аерогара София, пътната инфраструктура към Метро София, База НАТО – Ново Село и др.

 

 

Обществена дейност

 

ТПС с удоволствие и съпричастност участва в кампании за защита живота на хората и особено на децата при движението по пътищата. Ежегодно Дружеството приема мотото на ООН за защита здравето на децата и изпраща нагледни материали до общините в цялата страна, с цел уведомяване и популяризиране новостите в областта на превенцията на живота на хората при движението по пътищата.

 

Изгражданите безвъзмездно площадки по ”Безопасност на движението” в детски градини и училища е една възможност на Дружеството да съдейства за защита живота на нашите деца.

 

Като членове на Българска Браншова Асоциация Пътна Безопасност и Централен професионален регистър на строителя участваме активно в дейността им и съдействаме за реализацията на различните инициативи.

 

От самото си създаване “Трафик пътна сигнализация” ЕООД ” е редовен участник в   Пловдивския технически панаир, където представя  най-новитe си изделия, дейности и достижения. Взема дейно участие във всички международни прояви, отнасящи се до темата “Безопасност и организация на движението”.

 
 
2021 Всички права запазени! trs-bg.com