Блог

Производство на двойно обордeни пътни знаци с италианска машина Омера R 1600 CNC

Омера R 1600 CNCЗдравейте! Днес ние от „Трафик пътна сигнализация“ ще Ви запознаем с производната си дейност относно пътните знаци, за да може да сте напълно запознати с това как ще бъде изработена вашата поръчка.

 

За да Ви предложим най-доброто обслужване и за да можем да защитим името си на най-добрите в бранша в страната, ние закупихме последно поколение италианска машина за изработка на двойно обордени пътни знаци Омера R 1600 CNC. Това което отличава произведените пътни знаци от този тип технология са значително по-безопасните двойно обордени знаци. Сравнени спрямо масово разпространените у нас необезопасени необордени и с остър страничен ръб пътни знаци, нашата технология значително изпредварва откъм качество конкурентите ни. Освен значително по-високото качество, двойният борд на пътните знаци ги прави по-безопасни в случай на пътни инциденти и катастрофи. Машината е Омера R 1600 CNC и е разположена в специално предназначено за нея хале, с контролирани условия на производствената среда. Може да сте сигурни, че пътните знаци, които биват изработвани от нашата фирма, са съобразени с най-новите и актуални изисквания на Агенция пътна инфраструктура (АПИ).

 

Омера R 1600 CNC #02Автоматизираното производство с модерни машини от този тип позволява по-съвършена продукция от когато и да било. Това естествено се допълва от по-висок темп на производство и по-високо качество на крайния продукт. Използваната от нас поцинкована ламарина е от реномирани производители като „Фьосталпине“ и „ABC“ (Австрия) и „Металс“ (Швеция). Не оставяме на случайността дори светлоотразителното фолио, където ползваме продуктите на най-добрия производител в бранша – „3М“, САЩ.

 

 

Омера R 1600 CNC

 
 
2018 Всички права запазени! trs-bg.com