Блог

Пътна сигнализация за всякакви нужди

Трафик Пътна Сигнализация е водеща фирма за организацията на движението при сtrfsiтроителство на пътища и магистрали в България. Занимаваме се още със снабдяване на паркове и училища с необходимите ограничителни съоръжения, които могат да спестят доста неприятности, както на водачите на моторни превозни средства, така и на пешеходците.

 Работим отделно и за създаване на помощни табели относно заводи, търговски обекти, подземни паркинги и гаражи. При нас ще намерите богат асортимент от знаци, гумени изделия, антипаркинг системи, светофарни секции и други. Имайте предвид, че ние работим само с висококачествени материали като всички те са упоменати в официалния ни сайт.

 Редом до всичко, което написахме прилагаме и възможността за създаване на хоризонтална пътна маркировка. Нанасянето на последната става по европейски стандарт и със сигурност би задоволила и най-претенциозните клиенти. До този момент сме работили в десетки точки на страната и ще продължаваме да го правим по подходящ за потребителите начин.

Задължително трябва да отбележим, че нашите продукти са оригинални и за тях свидетелстват големите производители на стария континент. Даваме гаранция за всяка наша стока, за да сте напълно уверени в предложенията ни и тяхната цена. Използваме модерна техника за полагането на маркировките, закотвянето на табели и знаци, както и за монтажа на светофарите.

Що се касае до паркингите и гаражите действаме незабавно, защото знаем колко важно е за Вас да се представите на ниво.

Трафик Пътна Сигнализация разполага с всичко необходимо, за да не се притеснявате за подробностите, а просто да ни гласувате доверие.

Освен маркировки и табели за паркинги и гаражи, ние предоставяме съответните ограждения за безопасност, колчета и съоръжения за нарушители. Всичко това ще получите на супер цени, стига да ни се доверите. Работим 24/7 в денонощието и удовлетворяваме нуждите ви.

Без значение дали говорим за временна или трайна организация на движението, то ТПС ЕООД е винаги на разположение и ще ви помагаме, както сме го правили до този момент. Задавайте вашите въпроси на посочените в уеб сайта адреси и не ни жалете.

Работим изключително във Ваша полза, за да се почувствате спокойни, когато се занимавате с истинските важни неща в ежедневието.

 
 
2018 Всички права запазени! trs-bg.com