Блог

Пътна сигнализация – предмет на дейност

Бариера

Учредихме фирма “Трафик пътна сигнализация” ЕООД със седалище гр. София, за да предложим производство и продажба на пътни съоръжения и продукти. Ние се занимаваме с изграждане, ремонт, реконструкция и поддръжка на пътища, строителни обекти, паркове и други.

 

Как можем да ви помогнем

 

Нашите продукти помагат при възстановяване на банкети, подмяна на бордюри, поставяне на предпазни ограждения и полагане на хоризонтална и вертикална маркировка. Всичко това се прави с цел временна организация на движението и грижа за пътната безопасност.

 

Продуктовата ни гама включва промишлени и допълнителни табели, пътни знаци, огради, легнали полицаи и прочие полезни пособия, които ще намерите в каталога ни. В допълнение сме поставили и предупредителна сигнализация за училища и детски площадки, която е от особена важност в наши дни.

 

Извършваме монтажна дейност на антипаркинг устройства, тръбни парапети, знаци и светофарни секции. Работим с перфектно обучен екип, който ще поеме цялата работа и ще ви дадем гаранция за крайния резултат. Притежаваме всички необходими сертификати за качество, които можем да представим на клиентите във ваше лице.

 

Помагаме на частни фирми за извършване на строителни работи, като снабдяваме обектите с информационни табели за строеж, безопасност или наличие на електрически уредби. Продаваме и сигнализация за подземни гаражи и паркинги, сред които табели за вход и изход, насочващи знаци, светлоотразители за стени и още много важни средства.

 

Каним всички български фирми поддържащи и изграждащи пътната инфраструктура да се свържат с нас при нужда. Работим добре с петролни компании, бизнес центрове, търговски и вериги и въобще навсякъде, където има реална нужда от поставяне на пътна сигнализация.

 

Заключителни думи

 

Благодарение на нашата модерна производствена база и машините, с които работим успяваме да задоволим нуждите на всеки наш клиент и то в най-кратки срокове. Използваните от нас материали и компоненти са с гарантиран произход и високо качества, както бихте се уверили ако работите с нас.

 
 
2018 Всички права запазени! trs-bg.com