Блог

Пътна сигнализация против ПТП

putЗа да намалим пътнотранспортните произшествия се налага, да положим достатъчно усилия по полагането на нови пътни знаци, светофари, маркировка и не на последно място ориентировъчни табели за водачите на моторни превозни средства. Всичко това, ще спомогне за по-лесното приложение на правилника за шофиране по пътищата и ще намали катастрофите у нас. За голямо наше съжаление все по-често слушаме за трагично загинали наши сънародници по родните шосета, а това не трябва да се допуска.

 

Начинът да ограничим инцидентите до минимум, е като елиминираме възможните затруднения на пътя. Пътната инфраструктура, трябва да притежава всичко необходимо, което да създаде комфортна и по-важното безопасна среда за шофиране. Понякога липсата на знак за ограничение или стоп, може да се окаже фатална, а на дали искаме това.

 

Ние знаем, че никой няма изгода от жертви по пътя. И в предишните си статии сме казвали, че само допреди няколко години работихме в пълен унисон с държавните органи, както в София, така и на други места в държавата. Отворени сме да продължим комуникацията, като днес освен стандартните пътни знаци и табели, предоставяме над 20 продукта за безопасно шофиране.

 

Ограничителите на скоростта, специалните ограждения, стоперите и прочие наши устройства, са показателни за това как се прави организация на движението. Инвестицията си заслужава, защото тук говорим за човешки животи, вашите и нашите. Фирма Трафик пътна сигнализация гледа да дава най-добрите оферти, за евтина и качествена изработка на предпазни съоръжения за пътищата, готови сме да обсъдим всяка една оферта, когато пожелаете.

 

Както винаги, можете да използвате формата за контакт в сайта ни или да позвъните на телефони 02/ 824-23-10; 825-68-86; 925-96-50. На тези координати сме готови, да отговорим по всяко време, като другият вариант, е да посетите производствената ни база лично, за да се уверите в нашите способности.

Напомняме, че могат да ни търсят и собственици на фирми, подземни гаражи и паркинги, за създаване на хоризонтална маркировка, знакова система и светофарни уреби.

 

 
 
2018 Всички права запазени! trs-bg.com