Блог

Светодиодни пътни знаци за повече безопасност

svetodiodСветодиодните пътни знаци са широко разпространени в Европа и останалата част на света. Те работят чрез соларно захранване и гарантират пълна осветяемост на площите. Снабдени са с датчици ден и нощ и за движение. Спокойно можем да кажем, че този тип знаци са едно идеално средство за безопасност, което би следвало да бъде монтирано в местата с повишен трафик.

 

Пътните знаци със светодиоди са чудесно решение за улици в близост до детски градини и училища, а също така и за магистрали. Разположението им на най-натоварените участъци може да спомогне за намаляване на пътно транспортните произшествия и спазване на правилата за движение. Видимостта им през нощта е най-голямото им предимство и основно предназначение.

 

Фирма Трафик пътна сигнализация предлага на своите клиенти светодиодни знаци, които можете да видите в раздела ни нови продукти, където сме дали снимка на съоръжението. Разбира се, светодиодните предложения са по-скъпи от стандартните знаци, но за сметка на това имат по-голяма производителност и широко предназначение към днешна дата.

 

Светодиодните знаци са съобразени с Европейските директиви за екология и напълно отговарят на националното и европейско законодателство. Електронните табла биват предупредителни, указателни, даващи информация и други, като за повече информация може да се обърнете към нас на изписаните контакти в сайта.

 

До този момент знаци с осветяемост са монтирани на няколко места в България по идея на агенция „Пътна инфраструктура“. Най-често те осветяват зебри, проходи и рискови улици. Естествено очаква се монтиране на още подобни знаци във всяка точка на страната.

 

В обобщение

 

Освен този нов продукт ние предлагаме още пълен набор от табели и знаци с високо качество. Цялата ни продуктова гама може да намерите на електронните ни страници, а допълнителна информация четете тук в блога на Трафик пътна сигнализация. Стараем се да предлагаме най-новото на пазара и го правим успешно вече десетки години наред.

 

 
 
2018 Всички права запазени! trs-bg.com