Блог

Сигнализация за безопасност – промишлени табели

nepushiВсеки един строителен обект може да представлява опасност, както за външни, така и за вътрешни лица. Ето защо се налага задължителната употреба на специални табели, които да информират гражданите за всичко, което се случва на дадения терен или в близост до него.

Промишлените табели биват разпределени в три групи: табели за безопасност, за електрически уредби и за ЖП транспорт. Производството им е съобразено с наредбите за здраве и БДС, които са спазени стриктно от екипа на ТПС ЕООД – град София.

Сигнализацията за безопасност се състои от различни подгрупи включващи забраняващи и предупредителни знаци, указателни табели за противопожарно оборудване, указателни табели за аварийни изходи и много други. Всички те целят да предпазят, както работниците в обособена промишлена зона, така и случайно преминаващите хора.

 Най-често срещани са предупредителните табели забраняващи влизане на външни лица в обекта, забрана за тютюнопушене или предупреждение за високо напрежение. Разбира се, съществуват още стотици варианти, които можете да видите ако натиснете тук и посетите специалната секция на сайта ни.

Държавните органи следят за стриктното спазване на правилника при производство на табели, както и на тяхната експлоатация. Поради тази причина ТПС ЕООД гарантира високата производителност на продуктите си, както и фактори като здравина, устойчивост, екосъобразност. Всичко това представено със съответните сертификати и документи за правоспособност.

Редом с промишлените табели ние предлагаме изработка на пътни знаци, рекламни табла, светлоотразителна знакова системи, хоризонтална маркировка, светофари и всичко за постоянната и временната организация на движението. До този момент работихме с голям брой общини, частни фирми и държавни институции.

В случай, че имате нужда от допълнителна информация относно промишлените табели, техния монтаж или нещо друго свързано с дейността на фирмата ни, моля използвайте контактната форма в уеб сайта ни.

 
 
2018 Всички права запазени! trs-bg.com