Блог

Сигнализация за подземни гаражи и пътна маркировка

Parkeergarage-station-Aalst-Somati-Systems-580-295-580x275Трафик Пътна Сигнализация ЕООД е основната фирма в България, която се е специализирала в изработването на табели, пътни знаци и други съоръжения за организацията на движение, от едни от най-качествените материали и компоненти, които са с гарантирани показатели и произход.
Едни от основните ни клиенти са големите търговски вериги и бизнес центрове, в частност принадлежащите им подземни гаражи.
На тях предлагаме разнообразни видове маркировки от различни препоръчани производители.

Поддържаме PVC тръба за ограничаване във височината, пътни знаци, табели за вход и изход на подземните гаражи, знак, забраняващ газови инсталации, табели, които оказват паркоместата, табели за посока на движението, информационни табели, номера за паркоместа, светлоотразители над входа на подземните гаражи, светлоотразители за стени и светлоотразители за колони. 

Освен това голямо разнообразие от продукти, разполагаме с различни видове гумени съоръжения като женски и мъжки терминали, ограничители на скоростта тип ”полусфера” , скоростоограничители, PVC- подвижна основа, рампа за кабели, гумени бордюри, ъгъл за колона със светлоотразители тип С 4 , стопери и стълбчета. 

Нашият широк спектър от продукти Ви помага да акцентирате само върху развитието на бизнеса си и допринася за безаварийното шофиране в тези пространствата. 

Както се убедихте сами, предлагаме всичко необходимо за приятния и нормален престой на автомобилите Ви на избраните от Вас паркоместа в гаражите.
Трафик Пътна Сигнализация поддържа и хоризонталната маркировка на подземните гаражи и тази на паркоместата като за целта разполагаме и използваме машина GRUN за полагане на студен шприц пластик и машина GRACO за полагане на акрилатна боя.
Информацията е най-скъпоплатената „стока” и ние държим да предлагаме различни възможности на клиентите за използването й. При подземните гаражи това са предпазните табели с LED осветление и цялата плеяда от предупредителни и указващи табели.
Ако имате необходимост от сигнализация на подземни гаражи, бъдете сигурни, че притежаваме огромно продуктово разнообразие /както прочетохте по-горе/, което може да се разгледа подробно чрез снимковия материал в нашия сайт или лично от Вас в производствения ни цех, който се намира в град София.
Държим много на своите клиенти и се стремим да поддържаме пряк контакт с Вас и това Ви дава възможност да доусъвършенствате зададената ни тема докато тече дейността ни.

Може да ни откриете на:
София 1360, НПЗ Орион, ул. 3020 № 4
тел. 02 / 824 23 10; 825 68 86; 925 96 50
факс 02 / 825 88 63
GSM 0885 165 249; 0879 141 614
www.trs-bg.com

Оставаме на Ваше разположение!

 
 
2018 Всички права запазени! trs-bg.com