Блог

Техническа база на Трафик пътна сигнализация

Техническа база ТПС СофияТрафик пътна сигнализация ЕООД е една от най-прогресиращите компании в областта на пътната сигнализация у нас. Ние се гордеем с нашата техническа база, която включва: модерни машини за изработка на пътни знаци и табели, отличен екип от специалисти и не на последно място достатъчно голяма площ за развитие на дейността ни.

 

Използваните от ТПС София материали и компоненти, са все продукти на най-добрите производителите в световен мащаб. Разполагаме с всички необходими сертификати за качество и нормативни документи, които удостоверяват нашата дейност.

 

В техническата ни база се произвеждат изделия от гума, метални ограждения, пътни знаци и табели от всякакъв вид. Благодарение на оборудването ни, обработваме поръчките в срок, който договаряме на предварителна среща с клиента.

 

Нашият труд включва използване на най-добрата машина за двойно обордени знаци и табели, а също и на поцинкована ламарина от топ компании, като австрийската „ABC“ или шведската „Металс“, познати на по-голямата част фирми за изработка на пътна сигнализация в Европа и не само. Що се касае до светлоотразителното фолио, то и тук не правим компромиси, залагайки на американското „3M“. Държим на околната среда и поради тази причина вкарваме в действие екологично чист материал от най-висок ранг.

 

Поддържаме уникална хигиена на работа, както можете да се уверите с очите си, ако посетите адреса ни в столицата НПЗ Орион, ул. 3020 № 4. В случай, че нямате такава възможност вижте снимки на техническата ни база, като кликнете тук и направите една виртуална разходка в ТПС.

 

Приемаме клиенти всеки работен ден от понеделник до петък и в същото време отговаряме на въпросите зададени на електронната ни поща info@trs-bg.com по всяко време.

 

Но нека спрем до тук, защото не искаме да ви лишим от удоволствието, да дойдете лично в производствения цех на „Трафик пътна сигнализация“, защото определено има какво да видите. Имате протегната ръка за партньорство и останалото зависи от вас.  

 

 
 
2018 Всички права запазени! trs-bg.com